Kunderne Fortæller

Hvad siger kunderne om mit arbejde?

 

Her er samlet et udpluk af anmeldelser fra nogle af mine fantastiske kunder.

-Miriam- (Langagergård, Varde)

 

"Efter Mathilde har været og behandle min hest, kan jeg mærke tydelig forskel. Han giver lige lidt ekstra under træning. I mit tilfælde har min hest fået meget mere aktive bagben, i dens trav og galop og blevet mere løs og let fortil. Kan klart anbefale Mathilde, hun er super dygtig til hendes arbejde! :-)"

-Louise- (Privat, Faaborg)

"Tak for god behandling :)"

Janni- (Privat, Viborg)

 

"Dygtige Mathilde der behandler unge Staying Alive på 3 år - en glad hest og dygtig behandler "

-Camilla- (Privat, Vejle)

 

"Helt fantastisk som det hjalp på Banjo at have besøge af søde Mathilde efter en skævhed på ca. 10-12 cm kom hun blot 3 gang og så var det rettet og hans halt hed forsvandt! Tusinde tak for hjælpen!"

-Michele- (Skovsbogård, Svendborg)

 

"Fantastisk behandling. De bedste og varmeste anbefalinger herfra"

-Eva- (Privat, Ikast)

 

"Er total fan af mathilde! Igen udvikler hun mirakler på denne pensioneret galoppony, Tulle døjede med at bukke og ville ikke gå i volter og tog hovedet i vejeret! Men nu det en glad pony og hun glæder sig til næste gang!

 

Sidst mathilde var på besøg gik ponyen hen og blev 2 i ponygalop! - Det er det hele værd! Tak!

Kan kun anbefales!" :D

-Ida- (Privat, Give)

 

"Mathilde har hjulpet mig og mine heste rigtig rigtig meget!! Efter en del skader på den ene var vi ikke kommet vider uden mathildes hjælp!! Kan se og mærke på dem at de nyder et besøg af hende selv om det ikke altid er lige rat når man har meget ondt! Kan varmt anbefale hende hun har selv en del ro i sindet og tager tingene som de kommer! Endnu en gang mange tak for hjælpen søde Mathilde !!"

-Sabrina- (Skovsbogård, Svendborg)

 

"Hej Matilde I aften havde jeg min gamle hest tilbage for første gang i flere år Han er meget mere taktfast nu, kan stadig spænde lidt og snuble over sine bagben men det er faktisk fordi han forsøger sig i en højere holdning samtidig med at bruge sig rigtigt.. har slet ikke skulle drive ham frem i dag bortset fra når han lige spændte lidt.. han var stort set selv gående ville lige dele de gode nyheder med dig"

-Trine- (Privat, Ørbæk)

 

"En kæmpe anbefaling herfra ! :)

 

Ingeborg Firfod elsker at have besøg af Mathilde og få en behandling."